Avaa valikko Valikko
jasper.fi/ajankohtaista/

Ajankohtaista

Tuotteet 1-5 / 17

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Nouseva
Jasper Oy on toimittanut Rinta-Joupin Autoliikkeelle korjaamokemikaaleja ja sähkötyökaluja jo yli 14 vuoden ajan. Asiakassuhde on alkanut kylmägalvanointiaineellamme, KENT Galvaprolla, ja yhteistyö on sittemmin syventynyt ruosteenirrotusaineilla, liuottimilla ja koriliimalla. Yhteistyö jatkuu edelleen mm. valaisimien, poranterien, Milwaukee-työkalujen ja muiden korjaamotarvikkeiden merkeissä.Lue lisää
Monissa asennustöissä saatat törmätä ongelmaan, että vaikeissa olosuhteissa kiinni olleet osat eivät tahdo millään enää irrota.
Nivelet, akselistot, pultit ja tuet voivat hapettua pahastikin toisiinsa kiinni, jolloin niiden irrottaminen on pahimmillaan mahdotonta.
Näissä tilanteissa tarvitset ruosteenirrotustuotteita.Lue lisää
Jasper Oy on mukana 18-vuotiaan Toni Herrasen autourheilu-uralla.Lue lisää

Otsikko sisältää sen verran kovan väitteen, että se kaipaa perusteluja heti alkuun: Meidän 21 provisiopalkattua teknistä myyjää ovat pysyneet talossa keskimäärin yli 13 vuoden ajan ja olemme siitä erittäin ylpeitä.

Lue lisää
14-vuotias Rico Salmela on ratamoottoripyöräilijä Nokialta, joka ajaa EM- ja MM-sarjaa ulkomailla ympäri Eurooppaa.Lue lisää

Tuotteet 1-5 / 17

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Nouseva

Back to top