Avaa valikko Valikko
jasper.fi/urasivut

Myyjämme ovat viihtyneet talossa keskimäärin jo yli 14 vuoden ajan. Kaikki lähtee siitä, että perusasiat on hoidettu erinomaisesti. Meillä koko henkilökunta on töissä lähtökohtaisesti vakituisissa kokoaikaisissa työsuhteissa.

Yhteisistä pelisäännöistä pidetään kiinni. Myyjälle on aina selkeää mistä oma myyntialue alkaa ja mihin se päättyy, ketkä ovat omia kohdeasiakkaita ja miten palkka muodostuu (pohja + provisio + kulut). Näin varmistutaan siitä, ettei energiaa pala perusasioista murehtimiseen.

Palkat maksetaan aina ajallaan, omalla autolla kuljetaan ja kilometrit ja päivärahat korvataan täysimääräisesti. Jasperilla työterveys on huolehdittu hyvin ja perussäännöt ja prosessit on selkeät kaikille.

Jasperilla on ehkä koko Suomen sitoutunein myyntitiimi!

Myyjä on suurvisiiri ja yrityksen peruspilari

Jasperilla myyjät ovat oman alueensa suurimpia päättäjiä. Kunhan asiakaskäyntejä ja kauppaa syntyy tarpeeksi, he saavat päättää hyvin vapaasti siitä, miten päivänsä rakentavat. Osaamisen ja asiakassuhteiden rakentaminen vaatii pitkäjänteistä tekemistä, ja sitä me haluamme tukea kaikin keinoin. Meidän menestyksemme rakentuu ammattitaitoisen henkilökunnan varaan niin kentällä kuin konttorillakin.

Jasper on perinteikäs kotimainen perheyritys. Me emme elä kvartaalitaloudessa, vaan yritystä on rakennettu yli 30 vuotta pitkäjänteisesti - ja samalla linjalla jatketaan. Vaikeidenkin aikojen kohdatessa ratkaisuja on haettu aina muualta kuin henkilökuluista. Kun koronapandemia lähti käyntiin Suomessa ja meidänkin myyntimme kärsi, me itseasiassa lisäsimme henkilökunnan määrää, sillä uskomme vahvasti tulevaisuuteen.

Usko tulevaisuuteen on vahva

Oletko sinä se, joka Jasperilta puuttuu?

Katso rohkeasti avoimet työpaikkamme ja lukaise asiakkaidemmekin ajatuksia Jasperista referenssisivuiltamme. Alle on lueteltuna avoimet työpaikkamme. Ota rohkeasti yhteyttä!

AVOIMET TYÖPAIKAT

Myyntiedustaja
Pohjoinen Uusimaa
(linkki)

Back to top