Jasper Oy osallistui Autoalan Palvelutuottajat ry:n järjestämille Tekijäpäiville lauantaina 18.11.2023 Tampereella.

Edeltävä perjantai oli lisäksi varattu alan opiskelijoille, mikä antoi erinomaisen mahdollisuuden tavata tulevaisuuden ammattilaisia laatutuotteiden parissa. Opiskelijat olivat kiinnostuneita ja innokkaita kokeilemaan, ja tunnelma oli huikea. Opiskelijoita oli paikalla kaikkiaan noin 500.


KUVATEKSTI: Jasperin osastolla Sami antoi työnäytteitä harmaantuneen umpion kunnostuksesta polymeerihöyryttimellä. Kuva: Tommi Lumiaho.

Lauantain ammattilaispäiville saapui kaiken kaikkiaan noin 650 ammattilaista ympäri Suomen. Jasper Oy kutsui ja isännöi muutamia pitkämatkalaisia asiakkaitaan ja pitkä päivä vierähti kuin siivillä. Huipputuotteita on hyvä näyttää, ja jokainen sai kokeilla niitä myös itse.

Jasper Oy:n messut tarjoavat asiakkaille unohtumattoman kokemuksen monista syistä:

Asiakaslähtöisyys

Jasperin messuosasto suunnitellaan aina toiminnalliseksi ja kiinnostavaksi. Osastomme rakennetaan siten, että tuotteet tulevat esiin oikeissa käyttökohteissaan ja niitä saa itse kokeilla. Tuotteita pääsee myös vertailemaan keskenään, mikä voi olla asiakkaalle ensiarvoisen tärkeää.

KUVATEKSTI: Kävijöitä kiinnosti nähdä aitoa tekemistä ja tunnelma oli katossa. Kuva: Tommi Lumiaho.

Vuorovaikutus ja osallistuminen

Messujen parasta antia on aina tavata asiakkaita. Myyjät ja konttorimme väki ovat läsnä vastaamassa kysymyksiin ja tarjoamassa lisätietoa, mikä tekee messukokemuksesta henkilökohtaisen ja mukaansatempaavan.

KUVATEKSTI: Jasperin oma "kasvatti" Jussi tutustutti messukävijöitä muovinkorjauksen saloihin sekä muovinitojalla että muoviliimoilla. Kuva: Tommi Lumiaho.

Käytännön esimerkit ja demot

Messuosastomme on aina täynnä tuote-esittelyjä ja käytännön kokeiluja, joiden avulla tuotteiden tekniset ominaisuudet pääsevät loistamaan. Tämä konkreettisuus auttaa tekemään parempia päätöksiä ja lisää luottamusta Jasper-brändiimme.

KUVATEKSTI: Saint Gobainin Timo Sutinen kumppaneineen esitteli mm. Farecla kiillotusjärjestelmää sekä hiontatuotteita. Kaikkea pääsi itsekin kokeilemaan. Kuva: Tommi Lumiaho.

Tarjoukset ja edut

Tuomme messuosastollemme aina erikoistarjouksia. Näin tapahtumasta tulee kaupallinen ja kiinnostava kaikille osapuolille ja tuotteita saa parhaassa tapauksessa jopa heti mukaansa ja suoraan käyttöön.

Verkottumista ja kuulumisia

Messut ovat paikka, missä asiakkaat voivat tavata toisiaan, jakaa kokemuksiaan ja laajentaa verkostojaan. Suunnittelemme osastomme aina siten että se mahdollistaa myös ihmisten väliset kohtaamiset ja tarjoaa mielenkiintoista puhuttavaa.

KUVATEKSTI: Ständillämme oli esillä myös uusi tuoteryhmämme eli kotimaisen GoProtectin ajoneuvonsuojaustuotteet, joita esiteltiin osastolla kattavasti. Kuva: Tommi Lumiaho.

Muistijälki

Tuotteiden testaaminen jättää vahvan muistijäljen, ja panostamme tähän merkittävästi. Haluamme, että asiakkaat muistavat messuosastomme pitkään. Haluamme myös osastomme kautta näyttää, että tuotteemme ovat niin hyviä, että niitä uskaltaa näyttää itsekin!

Lisäksi asiakaspalautteissamme toistuu kerrasta toiseen, että "Jasperin osasto oli ainoa missä tapahtui jotain!". Täsät olemme erityisen ylpeitä ja pyrimme siihen jatkossakin.

KUVATEKSTI: Kahdella isolla näytöllä pyöri kaiken lisäksi paljon videoita Jasperin tuotteista ja palvelusta. Kuva: Tommi Lumiaho.

Voit tutustua Jasper Oy:n videoihin Youtubesta klikkaamalla tästä.

Yhteenvetona todettakoon, että messumme tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden kokea tuotteet ja palvelumme läheltä, saada henkilökohtaista palvelua, hyötyä erikoistarjouksista ja samalla nauttia sosiaalisesta ympäristöstä. Lämimn kiitos kaikille osastollamme käyneille! Toivottavasti mukaan tarttui muutakin kuin esitteitä!