Avaa valikko Valikko
jasper.fi/ajankohtaista/cat/uutiset/

Uutiset

Tuotteet 1-5 / 8

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Nouseva
Jasper Oy osallistuu ylpeänä Autoalan Palvelutuottajat ry:n järjestämille Tekijäpäiville jumbo-osastolla! Tervetuloa juttelemaan ja kokeilemaan!Lue lisää

Leevi Vappula, 17, istahtaa Jasper Oy:n neuvotteluhuoneen pöydän ääreen. Nokialainen Leevi puhuu vähän mutta asiaa, käyttää paljon aikaa yhteistyöverkostoonsa ja käy myös kylässä. Meillä Jasperilla on Leevin kanssa muutama vuosi sitten tullut juteltua lähinnä Ahveniston ajolinjoista ja Botniaringin laajennuksesta, mutta nykyään yhteisiä nimittäjiä alkaa olla vähemmän. Nimittäin Leevi on siirtynyt jo aikaa sitten Europpan kilparadoille ja ajaa kilpaa tosissaan.

Lue lisää
Jasper Oy on ylpeästi esillä Elovainion uutisissa. Jasperin sijainti kolmostien varressa ja neljän myyntialueensa risteyksessä on vauhdikas mutta paras mahdollinen ja tilaakin on vielä kasvaa.

Di-isosyanaatteja sisältävien tuotteiden käyttöön vaaditaan käyttökoulutus 24.8.2023 alkaen

Euroopan komission asetuksen (EU) 2020/1149 mukaisesti tiedotamme asiakkaitamme, että di-isosyanaattituotteiden käyttöön vaaditaan koulutus 24.8.2023 alkaen. Työnantajan on varmistuttava, että työntekijät ovat suorittaneet turvallista käyttöä koskevan koulutuksen.

Asetus koskee kaikkia EU-maita, kaikkia toimittajia ja kaikkia ammattikäyttäjiä. Asetuksen on määrännyt Euroopan komissio ja sen toimeenpanoa tullaan valvomaan työsuojeluviranomaisten ja TUKES:in toimesta.Lue lisää
Jasperin palveluksessa on aloittanut uusi myyntiedustaja Janne Takkunen Pohjois-Karjalan ja Savon alueella.

Lue lisää

Tuotteet 1-5 / 8

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Nouseva

Back to top