Avaa valikko Valikko
jasper.fi/tietoa-yrityksesta

Jasperin tarina - perheyritys vuodesta 1986

Laadukkaat korjaamoiden huoltotuotteet, kemikaalitukipalvelut sekä rautaisen ammattitaitoinen henkilöstö muodostavat Jasperin ytimen.

Jasperin tarina alkaa vuonna 1986 Suomen Tampereelta. Alusta asti Jasperin toiminnan ytimessä on ollut tuoteosaaminen ja asiakaspalvelu. Näitä perusarvoja vaalimme tänäkin päivänä. 


Myyntikokouksissamme Jasperilaiset kokoontuvat yhteen keskustelemaan ja kehittymään. Vasemmalta lukien Pasi Lehtinen (Kent Tampere Pohjoinen) ja Marko Sihtola (Kent Vaasa) kokoustunnelmissa.

Tiedätkö mistä tulee yrityksemme nimi ”Jasper”? Onko yrityksemme kenties perustanut Jasper-niminen henkilö? Jasper on lyhenne ja juontaa juurensa nimistä Jaska ja Pertti, tietenkin. Jaska ja Pertti löivät liki 40 vuotta sitten hynttyyt yhteen ja perustivat Jasper Oy:n. Kokeneina kauppamiehinä Jaska ja Pertti alkoivat kontaktoida kunnossapito- ja korjaamoalan yrittäjiä, joilla olisi kova tarve laadukkaille kunnossapidon tuotteille. Legendaarisen Tampereen TAKOn paperitehtaan entisinä edustajina miehillä oli kova kokemus kunnossapidon käytännöistä ja hallien tarpeista.

Toiminta alkoi hitsauslisäaineilla ja kehittyi pikkuhiljaa laajentuen kemikaaleilla ja työkaluilla. Kotiseutu-uskollisena firmana Jasper Oy lähetti ensimmäisen laskunsa Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitokselle eli TKL:lle, joka Nyssenäkin tunnetaan.

”Nysse sai puikkonsa.”

Meidän juttu

Nykyisin me jasperilaiset palvelemme vuosittain yli 4000:ää eri asiakasta, joille toimitamme huippulaadukkaita tuotteita nopeasti ja mutkattomasti. Edustajamme ovat arvostettuja alansa erikoisosaajia.

Jasper Oy vastaa tarpeeseen ”Laatua ammattilaisille”. Korkealuokkaiset tuotteet yhdistettynä edustajiemme rautaiseen ammattitaitoon tekevät meistä luotetun ja arvostetun kumppanin korjaamo- ja kunnossapidon alalla. Lue vaikka referenssimme!

Jasperin palvelukonseptin kulmakiviä on ihmisen kohtaaminen. Vierailemme paikan päällä sekä yhden miehen pajoissa että suuremmissakin kunnossapidon laitoksissa ja autotaloissa ja esittelemme tuotteemme käytännössä. Tämä yhteinen hetki toimii samalla käyttökoulutuksena ja mahdollisuutena tutustua toisiimme paremmin. Näin kaupasta jää parempi mieli kaikille.
Muotitietoinen Jasperin myyntiväki kokousmatkalla vuonna 1997.

Jasperin edustajat ovat viihtyneet talossa jo keskimäärin yli 14 vuotta, mikä on alalla valtava saavutus ja ylpeydenaihe niin työntekijälle kuin yrityksellekin. Myyntiorganisaatiomme on jaettu kahteen ryhmään, ja jokainen edustaja vastaa suvereenisti omasta myyntialueestaan: Teollisuus (10 edustajaa), ja autokorjaamot sekä -maalaamot (13 edustajaa). Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme kohdennetusti ja vankkumattomalla asiantuntemuksella.

Palvelemme kattavasti myös kemikaaliturvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä, ja järjestämme pyynnöstä asiakkaalle esim. käyttöturvallisuustiedotteet ostetuista kemikaaleista. Nämä löytyvät tietenkin myös vuonna 2020 uusituilta verkkosivuiltamme. Jasper ja KENT ovat edelläkävijöitä elokuussa 2023 voimaan tulleen EU-asetuksen jälkimainingeissa, sillä Jasper on toimittanut jo yli 30 vuoden ajan myrkyttömiä ja di-isosyanaatittomia tuulilasiliimoja ammattilaisten tarpeisiin.

Yksinoikeudella edustamamme tuotemerkit KENT, Certanium ja Roberlo ovat toimintamme ydin. Tuotemerkkimme perustuvat laatuun ja pyrimme niiden avulla varmistamaan, että ammattilainen onnistuu työssään.


Toimitusjohtaja Sami Lehto (oik) ja myyntipäällikkö Jussi Lindgren esittelevät vuoden 2023 alkupuoliskon onnistumisia ja kehityskohteita.

Mites jatkossa?

Vuonna 2014 saimme päätökseen yrityksen tähän asti suurimman yksittäisen investoinnin, kun Ylöjärvellä sijaitsevat uudet 1400 m² toimitilat saatiin valmiiksi. Investoinnilla varmistettiin toimitusvarmuus ja -nopeus myös tulevaisuuden tarpeita varten.

Koronapandemian aikana myyntiorganisaatiomme kasvoi, eikä lomautuksia suunniteltukaan. Tulevaisuus on aurinkoinen, mikä todistaa Jasperin olevan oikealla uralla: Ihmiset kohdataan paikan päällä.

Kehitämme toimintaamme ja etsimme kasvua terveistä asiakassuhteista. Joten kutsu meidät käymään! Tuomme vaikka pullat tullessamme.

Nääs.

Lukaise referenssimme: LINKKI

Lisätietoa yrityksestämme: KATSO PDF

Pyydä edustaja käymään: LINKKI

Avoimet työpaikat urasivuiltamme!: LINKKI

Edustajillamme on modernit työkalut ja myyntiohjelmat. Näin työpäivän päätteeksi illat eivät kulu paperitöihin.

Back to top