Avaa valikko Valikko
jasper.fi/tietoa-yrityksesta

Jasper Oy palvelee autokorjaamo- ja teollisuusalan ammattilaisia koko Suomessa

Jo yli 30 vuotta on kulunut siitä, kun Jasper Oy perustettiin vastaamaan korjaamo- ja teollisuusalan ammattilaisten tarpeisiin. Jasper Oy solmikin heti edustussopimuksen yhdysvaltalaisista Certanium-hitsauslisäaineista. Myöhemmin tuotevalikoimaa täydennettiin KENT-korjaustuotteilla, Roberlo- autonmaalaustuotteilla, Nielsen-autonhoitotuotteilla, Norton-hiomatuotteilla ja Milwaukee- sekä Ruko-käsityökaluilla ym.

Myös teknisten myyntiedustajiemme lukumäärää on vähitellen kasvatettu siten, että meillä tällä hetkellä on autokorjaamoita ja -maalaamoita palvelemassa 10 henkilöä ja kaikkia muita teollisuus-, koneurakoitsija-, kunta-, ja maanviljelijä-, ym. asiakkaita toiset 10 henkilöä. Heitä kannattaa konsultoida kaikissa tuotteidemme käyttöön ja kunnossapitoon sekä korjaukseen liittyvissä haasteissa. Käytännön kokemusta heille on kertynyt jo melkoisesti, koska Jasper Oy:n palvelusvuosia myyntiedustajillamme on keskimäärin jo yli 10 vuotta.

Vuonna 2014 saimme päätökseen yrityksen tähän asti suurimman investoinnin, kun Ylöjärvellä sijaitsevat uudet 1400 m² toimitilamme valmistuivat. Uudisrakennuksen johtavana ideana oli tehostaa toimintaamme. Asiakkaillemme tämä näkyy nopeina toimituksina sekä hyvänä toimitusvarmuutena.

Jasper Oy:n edustamat KENT-, Certanium-, Roberlo-, Norton- ja Nielsen-tuotteet on kehitetty vastaamaan tämän päivän korjauksen, kunnossapidon ja pintojen viimeistelyn haasteisiin, jolloin tuotteiden laatu mitataan nopeutena, työturvallisuutena, luontoystävällisyytenä sekä monipuolisuutena. Kaikki edellä mainitut tuotteet ovat läpikäyneet tarkat tuotetestit. Tuotteiden laatua ja ominaisuuksia kehitetään jatkuvasti unohtamatta ympäristö- ja työturvallisuuskysymyksiä. Näin pystymme aina tarjoamaan asiakkaillemme uusimman tekniikan mukaisia laatutuotteita. Lisäksi tuotteiden suunnittelussa on aina otettu huomioon monikäyttöisyys. Useiden asiakkaidemme kohdalla se tarkoittaa jopa 50% pienempää tuotevarastoa. Yhdessä toimittajiemme kanssa noudatamme tarkasti voimassa olevaa kemikaalilain REACH-asetusta.

Back to top