Monissa asennustöissä saatat törmätä ongelmaan, että vaikeissa olosuhteissa olleet osat eivät tahdo millään enää irrota. Nivelet, akselistot, pultit ja tuet voivat hapettua pahastikin toisiinsa kiinni, jolloin niiden irrottaminen on pahimmillaan mahdotonta. Näissä tilanteissa tarvitset ruosteenirrotus- ja voitelutuotteita. Vastaavasti uusia osia asentaessa on erinomainen mahdollisuus olla kaukaa viisas ja välttää tuskallista irrotustyötä jo etukäteen. Tässä onnistut käyttämällä juuri tähän tarkoitukseen soveltuvia voitelutuotteita.

Tässä lyhyt koonti muutamista tuotteista, jotka auttavat sinua sekä tilanteen ollessa päällä että etukäteen.IRROTUS


KENT Rusty Penetrant
 auttaa sinua tilanteissa, joissa ruostuneet osat ovat sitkeästi jumissa. Kolmivaikutteisen toimintansa ansiosta KENT Rusty Penetrant tunkeutuu ponneaineensa avulla ruosteen sekaan, liuotin irrottaa ruostetta tehokkaasti ja grafiitti voitelee pintoja. KENT Rusty Penetrant on KENT-tuotteidemme aatelia. Pyydä edustajaamme esittelykäynnille!
Jos kappaleet ovat erittäin sitkeästi toisiinsa jumiutuneet, kappaleita saattaa joutua kuumentamaan ja jäähdyttämään jotta jumi saataisiin purettua. Kuumenna mahdollisuuksien mukaan toista kappaletta, ja suihkuta toiseen kappaleeseen tai kappaleiden väliin KENT Rusty Shock kylmävaikutteista ruosteenirrotinta. Rusty Shock toimii samoin kuin Rusty Penetrant, mutta kylmävaikutus jäähdyttää tehokkaasti ja auttaa tunkeutumisessa ennestään. Myös Rusty Shock voitelee pintoja tehokkaasti grafiittipitoisuutensa ansiosta.ASENNUSKun on vihdoin aika asentaa uudet osat paikalleen, sinun kannattaa ehdottomasti laittaa pintojen väliin KENT Ceramic 1200 voiteluainetta. KENT Ceramic 1200 säilyy voitelevana erittäin korkeissa lämpötiloissa (1200°C), sietää hyvin kemikaaleja, sekä estää tehokkaasti kiinnileikkautumista ja hapettumista. KENT Ceramic on erinomainen valinta kohteisiin, joissa jumiutuminen ja hapettuminen ovat vaarana ja esim sääolosuhteet vaikeita. Ceramicia kutsutaan ominaisuuksiensa vuoksi myös "jarrurasvaksi". Sopii erittäin hyvin pulteille ja muttereille, mekanismeille, pinnoille ja nivelille.


Saat armottomissakin olosuhteissa olleet osat helposti irrotettua, kun käytät irrotusvaiheessa KENT Rusty Penetrantia ja erityisesti asennusvaiheessa KENT Ceramicia. Katso verkkosivuiltamme myös monet muut voitelutuotteemme

HIONTARankempaan ruosteenpoistoon valikoimistamme löytyy myös erittäin laadukkaita NORTON-hiontatuotteita. Norton BLAZE RAPID STRIP ei mene tukkoon ja sen kestävyys on vertaansa vailla terävissäkin nurkissa. Teräsharjalaikkavalikoimamme auttaa lievempiin tarpeisiin ja auttaa vähentämään jälkitöitä.

Jasper Oy toimittaa KENT-tuotteet sinulle parhaimmillaan vain parissa päivässä. Meiltä saat laajan tuotetuen. Kysy lisää edustajaltamme!

https://jasper.fi/yhteystiedot-ja-edustajat