Kyllä voi aika mennä nopsasti, huh huh... Vastahan mä olin perehdytyksessä Ylöjärvellä ja nyt on puoli vuotta takana pitkin poikin Kaakkois-Suomea. Vähän jänskätti miten hommat lähtee sujumaan, edeltäjä oli jo lähtenyt talosta kun aloitin, joten piti ihan itse rakentaa koko paletti alusta alkaen kasaan.

Näin kuusi kuukautta myöhemmin voi sanoa, että ihan turhaan jänskätti, en muista olenko koskaan missään työpaikassa saanut niin paljon tukea, apua, neuvoja jne. kuin Jasperilla. Ihan huippu porukkaa talossa, voi soittaa ihan milloin vaan ja jeesiä saa ihan heti. Näkee kyllä kuinka paljon aikaa ja vaivaa Jasperilla on koko homman rakentamiseen käytetty vuosien saatossa ja näin uutena kaverina se on iso juttu, kun voi keskittyä ihan täysillä itse työhön, kaikkien työkalujen ollessa valmiina ja tuotteiden ollessa huippu luokkaa.

Itse jokapäiväinen työ on erittäin itsenäistä, päivät vierähtävät asiakkailla käydessä, etukäteen tehtyä suunnitelmaa noudattaen. Jokaiseen päivään kuuluu kampanjatuotteiden esittely asiakkaille sekä demojen tekeminen. Myös uutuuksien esittely, asiakkaalle mahdollisesti sopivien heille entuudestaan tuntemattomien tuotteiden esittely sekä rikkana rokassa myös erilaisten niin pienten kuin vähän suurempienkin ongelmien tai haasteiden ratkominen asiakkaan kanssa, esimerkkinä vaikkapa rikkoutunut ilmaletku tai rikkoutunut porakone.Ei ole niin pientä tahi suurta asiaa mitä emme yrittäisi asiakkaan kanssa ratkoa, näin syntyy pitkäaikaisia ja vahvoja asiakkuuksia. 

Jokainen päivä on erilainen, aamulla herätessä ei koskaan tiedä mitä päivä tuo tullessaan ja se tekee omalta osaltaan työstä mielenkiintoisen ja hauskan, pitää mielen virkeänä ja skarppina, kun ei koskaan tiedä mitä asiakkaat pään menoksi keksivät, oli se sitten asiakaskäynti tai asiakkaalta tuleva puhelu.

Pitkään myyntityötä ja asiakaspalvelua tehneenä olen pitänyt omina ohjenuorina rehellisyyttä, täsmällisyyttä, älä lupaile enempää mitä oikeasti kykenet toteuttamaan sekä hoida asiat mahdollisimman nopeasti alusta loppuun.

Työ on alkanut hiljalleen sujumaan, ainakin omasta mielestäni… :D Paljon on ollut opittavaa ja sitä riittää vielä pitkälle horisonttiin. Iso kiitos koko hienolle Jasperin porukalle niin toimistolla kuin kentällä.

Eipä unohdeta myöskään ihan huippuasiakkaita, jotka ovat ottaneet noviisin todella hienosti vastaan. Mikä on töitä immeisen tehdessä, kun on huipputiimi ympärillä ja todella mahtavat asiakkaat, joilta on saanut myös paljon tukea, oppia ja neuvoja. Kiittää ja kumartaa hän.

- Nico Eskola / Kouvola auto -