Ideana on tarjota asiakkaille parempaa palvelua ja tuotteita, jotka tuovat selkeää lisäarvoa esimerkiksi auton moottorin kunnon ylläpitoon tai auton käyttömukavuuteen. Kaikki eivät lisäpalveluita halua, mutta varmaa on, että teidänkin asiakkaiden joukossa on paljon ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita siitä miten autostaan voisi pitää vähän parempaa huolta.

Kaikki lähtee työn vastaanotosta. Teidän ei kannata päättää valmiiksi asiakkaan puolesta mitä hän haluaa, vaan antaa asiakkaan tehdä päätöksen itse. Tärkeintä on, että asiakkaille tarjotaan tuotteita aktiivisesti joka huollon yhteydessä. Me käymme korjaamoissa säännöllisesti, joten voimme käsitellä yhdessä eteen tulleita haasteita ja siten auttaa teidän myyntiänne ja varmistaa, että lisäpalveluita tarjotaan säännöllisesti.

Käy alla olevat esimerkit läpi, ja kerro meille millä näistä haluaisit lähteä liikkeelle. Me autamme sinut alkuun, toimitamme valmiit esitemateriaalit ja tuemme kaikissa vastaan tulevissa kysymyksissä paikan päällä.

Laita asia saman tien liikkeelle ottamalla yhteyttä joko tästä tai pirauta suoraan Jussille 0400 732 498. 

Mennään suoraan asiaan lyhyillä esimerkeillä:

1. Tavallista parempi öljynvaihto:

 1. Kysy jokaiselta öljynvaihtoon tulevalta asiakkaalta "Laitetaanko uudet puhtaat öljyt likaiseen vai puhtaaseen öljytilaan?"
 2. Kerro asiakkaalle, että moottoritila saadaan huuhdeltua puhtaaksi hintaan 29€ ennen uusien öljyjen laittoa siihen tarkoitetulla aineella.
 3. Sisällytä huoltoon KENT Engine Flush öljytilan huuhtelu.
 4. Huollossa KENT Engine Flush kaadetaan vanhan öljyn joukkoon ja konetta käytetään 20 minuuttia vastuksetta matalilla kierroksilla. Tuote poistaa vanhan öljyn sakkaumat sekä mahdolliset tukokset.
 5. Jos myyt keskimäärin kaksi öljytilan huuhtelua päivässä, teet verotonta myyntiä vuodessa noin 11 500 €. Sinun kustannuksesi tuotteesta on noin 3000 €, jolloin viivan alle vilahtaa 8500€ yksinkertaisella lisäkysymyksellä öljynvaihdon yhteydessä.
Tuote on mahdollista tarjota jokaisen öljynvaihdon yhteydessä.

Pyydä meiltä lisätietoja tästä. Meiltä saat tuotekoulutuksen, apua myyntiin sekä valmiit esitemateriaalit omalla logollasi.2. Pidä parempaa huolta moottoristasi ja päästöistäsi (nosta samalla korjaamon tuntiveloitusta yli 20 €/h)

 1. Kerro asiakkaalle, että teillä perushuoltoon kuuluu polttoaineen lisäaine, jonka tärkein ominaisuus on, että se puhdistaa auton moottorin suuttimet ja varmistaa puhtaan palamisen palotilassa. Kun palaminen on puhtaampaa, päästöt pysyvät pienempänä eikä turboon, EGR-venttiiliin tai dieselin DPF-suodattimeen pääse muodostumaan pikeä tai karstaa, mikä ehkäisee myöhempiä ongelmia. Käsittely olisi hyvä tehdä kerran vuodessa. Lisäainekäsittely kustantaa 29€ verolla, "Saako tämän tehdä teidänkin autoonne?"
 2. Sisällytä huoltoon KENT Fuel Guard 2 -käsittely.
 3. Huolto kaataa auton polttoainetankkiin 250 ml KENT Fuel Guard 2 -lisäainetta noin 10-50 litraan polttoainetta. Kun autolla ajetaan, KENT Fuel Guard 2 tekee tehtävänsä.
 4. Jos myyt keskimäärin kaksi käsittelyä päivässä, teet verotonta myyntiä noin 11 500€ vuodessa. Sinun kustannuksesi on noin 4000€, jolloin viivan alle vilahtaa noin 7500€ vuodessa. 
Tuote on mahdollista myydä jokaiseen huoltoon, jota korjaamolla tehdään. Se vaatii huoltoneuvojalta asiantuntemusta, johon Jasperin teknisiltä myyjiltä saa koulutuksen.

Pyydä meiltä lisätietoja tästä. Meiltä saat tuotekoulutuksen, apua myyntiin sekä valmiit esitemateriaalit omalla logollasi.

3. Auton perusteellinen desinfiointi joka tappaa virukset, sienet ja bakteerit ilmanvaihtokanavista ja auton sisätiloista

 1. Kerro asiakkaalle, että teillä on huollon jälkeen tapana tehdä sisätilojen täydellinen desinfiointi ennen auton luovutusta, joka puhdistaa myös auton ilmanvaihtokanavat.
 2. Käsittelyyn käytetään siihen tarkoitettua ainetta ja se kustantaa 29€ verolla. "Saako käsittelyn tehdä teidän autoonne?" tai vaihtoehtoisesti voit myös sisällyttää toimenpiteen kaikkiin huoltoihin.
 3. Huollon jälkeen asentaja käynnistää auton, laittaa sisäilmakierron päälle ja laittaa KENT Air Co One Shotin vänkärin jalkatilaan tyhjentymään. Tuote kiertää ilmanvaihdon kanavissa ja ajoneuvon sisätilassa tappaen virukset, bakteerit ja sienet. Aktiivinen työaika on muutamia minuutteja, käsittelyn jälkeen auton annetaan tuulettua noin 30 minuuttia ovet auki.
 4. Jo kolmella käsittelyllä päivässä teet verotonta liikevaihtoa vuodessa 17 500€ . Viivan alle jää noin 9000€.
Pyydä meiltä lisätietoja tästä. Meiltä saat tuotekoulutuksen, apua myyntiin sekä valmiit esitemateriaalit omalla logollasi.


4. Näkyvyyttä ja käyttömukavuutta kesän ja syksyn sateisiin

 1. Kysy asiakkaalta: "Tuulilasi on mahdollista käsitellä liukasteella, joka siirtää veden tehokkaasti vauhdissa pois tuulilasin pinnalta säästäen pyyhkijöitä ja parantaen näkyvyyttä sateella, erityisesti pimeässä. Käsittely maksaa 35€."
 2. Sisällytä huoltoon Ombrello-käsittely.
 3. Huolto puhdistaa tuulilasin liuotinaineella, ja levittää kertakäyttöampullissa olevan aineen tuulilasin pintaan. Kuivuttuaan viisi minuuttia tuulilasi kiillotetaan uudelleen. Tuote kestää 6-12 kuukautta, jos sitä ei pestä pois liuotinaineella.
 4. Jos myyt kesän ja syksyn aikana 100 käsittelyä, teet verotonta lisämyyntiä 2800€. Sinun kustannuksesi on noin 1400€, josta viivan alle jää 1400€
 5. Asiakas muistaa varmasti hankinnan jokaisella sateella.
Pyydä meiltä lisätietoja tästä. Meiltä saat tuotekoulutuksen, apua myyntiin sekä valmiit esitemateriaalit omalla logollasi.Suunnitellaan teille yhdessä sesonkiin sopiva lisämyyntipaketti. Laita asia saman tien liikkeelle ottamalla yhteyttä tästä tai pirauta suoraan Jussille 0400 732 498. Tee se heti, koska muuten asia unohtuu ja lisäeurot jäävät saamatta.

Muita nopeita ja helppoja lisämyyntituotteita on:
 • Himmeiden ajovaloumpioiden kiillotus
 • Epämiellyttävien hajujen poisto
 • Kiveniskemien korjaus
 • Lisä-äänenvaimennus rengaskoteloihin
...ja monet muut!