Meillä on tähän ratkaisu! Proglassin automaattinen tuulilasinkorjauslaite korjaa kiveniskemät virheettömästi ja vaivattomasti työaikaa säästäen. Tietokoneeseen integroitu korjausjärjestelmä suorittaa kaikki työvaiheet automaattisesti. Ainoa manuaalinen osaamista vaativa työvaihe asentajalle on ylimääräisen hartsin poisto ja kiillotus.

Laite on erittäin helppokäyttöinen. Sisäänrakennettu värinäyttö antaa käyttäjälle selkeät step-by-step -ohjeet ja pitää ajantasalla korjausprosessin etenemisestä. Kiveniskemien korjaaminen on helppoa ja nopeaa, ja se onnistuu kaikilta asentajilta tämän laitteen avulla. Automaattisten ali- ja ylipainesyklien kautta lopputulos on aina hyvä. 360 sekunnin painesyklien jälkeen nopea UV-LED-kovetus hartsille kestää vain 50 sekuntia ja kokonaistyöaika kiveniskemän korjaukselle on vain noin kahdeksan (8) minuuttia! Laitteella saat korjattua isojakin kiveniskemiä jopa 13 mm asti. Saatavana kolmen metrin jatkoletkut kuorma-autoihin.

Tämä tuote kannattaa ottaa harkintaan! Automaattisella tuulilasinkorjauslaitteella teet helppoa lisämyyntiä ja parannat asiakaskokemusta tarjoamalla asiakkaalle huollon kuin huollon yhteydessä myös kiveniskemien korjauksen. Tuulilasinkorjauslaite tekee työn automaattisesti vaikkapa öljyn- tai renkaanvaihdon aikana.