Artikkeli on julkaistu alun perin Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen liitejulkaisussa.

Autokorjaamot ja teolliset kunnossapitoyritykset tietävät, että tärkeiden tuotteiden hankintakanavia pitää olla vähintään kaksi. Autotalojen huoltokorjaamoilla on usein ensisijaisena hankintakanavana kansainvälisen sopimuksen edellyttämä yhteistyötaho. Se ei kuitenkaan aina riitä. – Tulee tilanteita, joissa iso toimittaja ei pysty palvelemaan. Tällöin otetaan yhteys meihin, koska reagoimme nopeasti ja vastaamme joustavasti asiakkaan tarpeisiin. Näin olemme saaneet monen asiakkaan hankinnoista vähitellen isommankin siivun, Jasper Oy:n myyntipäällikkö Jussi Lindgren kertoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen

Premium PU Repair LE

Jasper erottuu alalla myös kokeneiden myyjiensä ammattitaidon ansiosta. He tuntevat tuotteensa erinomaisesti ja löytävät asiakkaan tarpeisiin oikean ratkaisun Jasperin noin 10 000:n tuotteen valikoimasta.

Tinkimätöntä asiakaspalvelua

Yrityksessä jaetaan tehokkaasti osaamista. Jokainen uusi myyjä saa kaksi nimettyä vanhempaa 'kummisetää' sekä myyntiassistentin tuekseen. – 23 myyjämme keskimääräinen kokemusaika on 14 vuotta Jasperilla, Lindgren kertoo tyytyväisenä. Jasperin palvelukonseptiin kuuluu myös olennaisena osana ilmainen tuotekoulutus. Tuotteen onnistunut käyttö on voitto molemmille osapuolille. Asiakkaan kysymyksiin vastataan Jasperissa nopeasti, eikä pallotella henkilöltä toiselle. Ratkaisu haetaan yhteydenoton aikana tai asia selvitetään ja siihen palataan pikapuolin. – Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että meidät saa aina kiinni. Yhteistyö asiakkaamme kanssa on toiminnassamme äärimmäisen tärkeää.

30 vuotta turvallisia liimoja

Turvallinen käyttö on yksi tuotteiden keskeinen ominaisuus. Hyvä esimerkki on liimoissa käytetty di-isosyanaatti. Jasperin edustamissa KENTin tuulilasiliimoissa sitä ei ole ollut 30 vuoteen. Elokuun lopulla voimaan astunut EU:n REACH-asetus vaatii di-isosyanaattia sisältävien tuotteiden käyttäjiä käymään käyttökoulutuksen. Toinen mahdollisuus on käyttää tuotteita, joissa di-isosyanaattia ei ole. – KENT on kehittänyt di-isosyanaatittomia ja täysin myrkkyluokattomia liimoja jo 30 vuotta, me olemme myyneet niitä ja tiedämme niiden ominaisuudet. Niitä käyttämällä asiakkaiden ei tarvitse käyttää aikaa ja rahaa käyttökoulutukseen, Lindgren sanoo.

Pyydä tuote-esittely edustajaltamme (edustajat löydät täältä) tai jätä yhteydenottopyyntö sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@jasper.fi. Voit myös tilata tuotteita suoraan verkkokaupastamme osoitteesta jasper.fi