CERTANIUM

Certanium valmistaa huippulaadukkaita hitsaus- ja juotosaineita, jotka on suunniteltu erityisesti sellaisten huolto- ja korjaustöiden vaatimuksiin, joissa perusmetallin laatua ei tiedetä, tai korjattava kappale on maalattu, ruosteinen, rasvainen tai likainen. Certanium-tuotteet sopivat myös erinomaisesti hitsauksiin, jotka täytyy suorittaa hankalissa asennoissa tai vaikeissa paikoissa. Jasper Oy edustaa yksinoikeudella Certanium-tuotteita Suomessa.


KENT

KENT auto- ja teollisuusalan huoltotuotteet on kehitetty vastaamaan tämän päivän huolto- ja korjausalan haasteisiin. KENT-tuotteita kehitetään jatkuvasti entistä laadukkaammiksi, turvallisemmiksi ja ympäristöystävällisemmiksi. KENT-tuotteita on testattu puolueettomissa tutkimuslaitoksissa kuten TNO ja TÜV. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina uusimman tekniikan mukaisia laatutuotteita. Jasper Oy edustaa yksinoikeudella KENT-tuotteita Suomessa.


ROBERLO

Roberlo kehittää ja tuottaa laadukkaita automaaleja, lakkoja, kittejä sekä muita automaalaukseen liittyviä tuotteita vaativien asiakkaiden tarpeisiin. Roberlo kehittää tuotteitaan nykypäivän vaatimusten mukaisesti yhä nopeammiksi ja entistä ympäristöystävällisemmiksi. Jasper Oy edustaa yksinoikeudella Roberlon tuotteita Suomessa.


MILWAUKEE

Milwaukee johdottomat sähkötyökalut kuuluvat ehdottomasti markkinoiden parhaimmistoon. Milwaukee on kehittänyt erityisesti akkukäyttöisistä työkaluista erittäin varteenotettavia vaihtoehtoja vaativan työn suorittamiseen. Metalliset vaihdepesät ja hiiliharjaton FUEL-teknologia antavat Milwaukeen koneille entistä pidemmän käyttöiän. Jasper Oy:n kautta hankitut Milwaukee-sähkötyökalut rekisteröidään aina 3 vuoden kuitittoman takuun piiriin.


NORTON JA RASTA

Saint Gobain Abrasives on maailman johtava hiontatuotteiden valmistaja. Yritys kehittää ja tuo markkinoille jatkuvasti uusia mielenkiintoisia hiomatuotteita asiakkaidemme tarpeisiin. Saint Gobain Abrasivesin NORTON ja RASTA -tuoteryhmistämme löytyvät ratkaisut niin teollisuuden kuin autokorjaamoidenkin kunnossapitotarpeisiin.


RUKO

RUKO tarjoaa laajan valikoiman työkaluja niin metallin, puun, betonin kuin kivenkin työstöön. Yli 25 vuoden aikana saksalainen yritys on kehittynyt yhdeksi maailman johtavaksi pora- ja leikkuutyökalujen valmistajaksi, joka tunnetaan hyvästä hinta-laatusuhteestaan ja toimintavarmuudestaan. Maailman edistyksellisimpiin kuuluvalla tuotantomenetelmällä ja huipputarkkuuden mahdollistavalla valmistusteknologialla RUKO tarjoaa tuotteilleen tasaisen, korkean laadun (ISO9001).

Sivuilta löydät suosituimmat RUKO -tuotteemme.