1 Milwaukee varaosa haku

LINKKI VARAOSAHAKUUN

Oheisesta linkistä pääset tarkastelemaan Milwaukee-koneesi varaosia. Jokaisesta koneesta lötyy myös kattavat räjäytyskuvat ja varaosalistat tuotenumeroineen. Hinta- ja saatavuustiedot kysyttäessä osoitteesta myynti@jasper.fi.

Kirjoita koneesi nimi, esim. M12BDD, niin lista erilaisista koneista aukeaa automaattisesti.

Milwaukee-varaosahakuun pääset tästäkin.

1. Käsivetokahvat: Grip Tite

Leikkuulangan vetokahvat on varustettu langan pikakiinnityksellä ja muotoilluista kahvoista saa pitävän otteen. Lanka pujotetaan messinkipuikossa olevan reiän läpi ja takaisin suuren muovikahvan sisään, minkä jälkeen kiila painetaan takaisin kahvaan. Lanka pysyy näin lujasti kiinni. Langanlyhentämiseksi painetaan kiilan etuosa sisään, jolloin kiila vapautuu kahvasta ja langan pituutta voi säätää. Grip Tite – vetokahvojen muotoilun ansiosta leikkuulanka pysyy poissa sormista kaikissa kulmissa. Syötä lanka läpi kiilatapin reiästä (kuva A). Pujota lanka tapin yläosassa olevan reiän läpi (kuva B). Työnnä lanka takaisin kahvan sisään (kuva C). Paina kiilatappi takaisin kahvan sisään niin lanka lukkiutuu paikalleen (kuva D).

TuotenoKpl/pak
E01101 pari

2. Equalizer Braided Tight Wire 22 m

Tight Wire leikkuulanka onsuunniteltu vahvemmaksi kuin useimmat pianolangat. Se leikkaa helposti tuulilasiliimasaumat, ja se on kestävämpää kuin tavanomaiset pianolanka. Tight Wire koostuu kolmesta erikoisvahvasta, ruostumattomasta teräslangasta, jotka on punottu yhdeksi langaksi. Tight Wire -langan pinta on anodisoitu sileäpintaiseksi ja kullanväriseksi. Langan halkaisija on 0,5 mm.

TuotenoKpl/pak
E010722m/ rulla

3. Equalizer Square wire HF

Nelikulmainen leikkuulanka leikkaa tavallista pyöreää lankaa paremmin, koska siinä on neljä terävää leikkuusärmää. Niiden ansiosta työ sujuu nopeammin ja helpommin, ja aikaa säästyy. Pakkauskoko: 22 m:n rulla.

TuotenoKpl/pak
E020922m/ rulla

5. Equalizer Sealant cutting knife 46 cm sekä 60 cm

Toisen veitsen pituus on 45 cm, joka on useimpien uretaaniveitsien pituus. Toinen veitsi suunniteltiin joissakin nykypäivän autoissa olevia erityisen pitkiä kojelautoja varten. Sen pituus on kokonaiset 60 cm ja sillä yltää helposti tuulilasin kulmiin asti. Ammattikäyttöön tehdyissä Equalizer-veitsissä on kaikissa vaihdettavat osat ja ristikantainen kiristysruuvi, jolla terä lukitaan paikalleen. Kummassakin veitsimallissa on ainutlaatuinen varaterän säilytystila kädensijan sisällä. Materiaali on korkealaatuista, kevyttä alumiinia ja teränpidin on terästä. Toimitetaan yhdellä vakioterällä varustettuna. Veitseen sopivat kaikki vakiomalliset askarteluveitsen terät.

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
E020545 cmEqualizer Sealant cutting knife 46 cm1 kpl
E020660 cmEqualizer Sealant cutting knife 60 cm1 kpl
E0121VarateräVaraterä 45 sekä 60 cm puukkoihin10 kpl/ pak

6. Equalizer Utility knife blade extra long, 10 kpl

Erikoispitkien askarteluveitsen terien pituus on 95 mm ja niillä saadaan 57 mm pitkä leikkaava särmä. Tavallisen terän pituus on n. 60 mm ja leikkaavaa särmää niillä saadaan enintään 25 mm. Erikoispitkien terien lukituslovien väli on
pidempi ja siksi nämä terät sopivat lähes kaikkiin vakiomallisiin askarteluveitsiin ja myös erikoispitkiin veitsiin, joissa käytetään vakiomallisia teriä.

TuotenoPakkausKpl/pak
E0121Pitkät varaterät Equalizer puukkoihin10 kpl/ pak

Annosteluneula

Annostelu neula käytetään yhdessä Injektioruiskun kanssa annosteltaessa korjaushartseja tuulilasin kiveniskemiä korjattaessa.

Equalizer Christmas tree moulding tool

listanirrotustyökalu on riittävän ohut mahtuakseen listan reunan alle ja riittävän leveä, ettei se vahingoita listaa. Terän kaariosuus on pitkä ja antaa riittävän vääntövoiman lasia varten. Tavallinen ruuvitaltta vahingoittaa listaa. Työkalun leveä varsi on päällystetty pehmeällä muovilla, joka vaimentaa iskuja ja vähentää lasin rikkoutumisen vaaraa. Huom! Tämä työkalu on tarkoitettu ainoastaan peitelistojen irrotukseen. Käyttö muuhun tarkoitukseen voi vahingoittaa työkalua.

TuotenoKpl/pak
E01241 kpl

Equalizer Door panel removal kit

Oviverhousten kiinnitinten sijoittelu vaihtelee: jotkin ovat reunan lähellä ja jotkin sisempänä, jotkin paikoissa, joihin on mahdotonta päästä käsiksi. Joissakin autoissa oven pelti on niin ohutta, että pyöristetty kiinnikkeiden avaustyökalu taivuttaa metallin. Tämä Equalizer-sarja sisältää oikean työkalun kaikkiin mahdollisiin ovipaneelien kiinnikkeisiin. Suuri kaareva työkalu on tarkoitettu ovipaneelin etureunan irrotukseen, koska joskus oven avautumiskulma estää tavallisen irrotustyökalun käytön. Vuratyökalu irrottaa koteloiden pienet kiinnittimet. Muissa irrotustyökaluissa on erikokoisia haarukoita erikokoisille kiinnittimille ja niihin saa eripituisen varren, jolloin myös sisempänä olevat kiinnittimet saadaan avatuksi. Työkalut on valmistettu korkealaatuisesta, lämpökäsitellystä ruostumattomasta teräksestä ja ne on kiillotettu.

TuotenoKpl/pak
E02031 kpl

Equalizer Door upholstery remover

Tämän työkalun kärki työnnetään oviverhouksen reunan alle ja verhouslevyn kiinnitin pyritään saamaan mahdollisimman syvälle kärjessä olevaan haarukkaan. Tämän jälkeen kiinnitin voidaan helposti vääntää irti. Työkalu on tukeva ja sen kestävä kädensija on riittävän suuri.

TuotenoKpl/pak
E01851 kpl

Equalizer Glass handlers kit

Tuulialin käsittelyyn tarkoitetut imukuppikahvat. Yksi imukuppi per kahva, voimakas tartunta. Toimitetaan muovilaatikossa (365x200x180).

 

 

TuotenoPakkausKpl/pak
E02342 imukuppikahvaa/ laatikko1 kpl

Equalizer Glass Lifters, 1 pari

Korkealaatuiset imukuppiparit, joita käytetään autolaseja käsiteltäessä.

TuotenoKpl/pak
E01111 pari

Equalizer Moulding Hold Down Tool

Jos listojen paikallaan pitämiseen käytetään teippiä, se voi vahingoittaa maalipintaa. Tässä työkalussa on voimakas
imukuppi, joka pitää siipimutterilla kiristettävän paininvarren paikallaan. Varsi on valmistettu iskunkestävästä muovista.

TuotenoKpl/pak
E01251 kpl

Equalizer Primerin levitystuppo

Primeri Tuppo, Monikäyttöinen”levitystuppo”tuulilasiprimereiden sekä kiihdyttimien levitykseen sekälasi,- että peltipinnoilletuulilasin vaihdon yhteydessä
– Aitoa vanua
– Edullinen & monikäyttöinen

TuotenoPakkausKpl/pak
E020110 kpl/ pak1 kpl
E0201/100100 kpl/ pak1 kpl

Equalizer Protect a Dash

Protect a Dash Tämän suojalevyn pinta on liukasta ja kovaa nailonia, jolla työkalut luistavat vaivattomasti. Levy on
joustava ja sen voi muotoilla noudattamaan kojelaudan muotoja. Lisäksi levyssä on pyöristetyt särmät,joiden ansiosta se myötäilee kaikkia kulmia. Levyn pohjapuoli on päällystetty luistamattomalla solumuovilla, joka sekä suojaa kojelautaa että pitää suojalevyn paikallaan.

TuotenoKpl/pak
E01221 kpl

Equalizer Razor Blades, 100 kpl

Yksiteräinen hiiliteräksinen vaihtoterä, jonka selkäosa on alumiinia. Equalizer terät sopivat erinomaisesti käytettäväksi
KENTin Clear Vision Repair -sarjan ja Scuff Repair -sarjan kanssa kuivuneen liiman poistoon sekä muihin korjaamoilla esiintyviin leikkaus- ja kaavintatarkoituksiin.
– 100 kappaleen myyntipakkaus
– Jokainen terä erikseen suojattu

TuotenoPakkausKpl/pak
E0170Vaihtoterä E0123:een ja E0157:ään100 kpl/ pak

Equalizer Standard pinchweld scraper

Kaavin jossa on 19 mm leveä terä. Terä on karkaistua terästä ja se voidaan teroittaa. Pitkä varsi suojaa käsiä lasinsirpaleilta.

TuotenoKpl/pak
E01291 kpl

Equalizer T-handle centrestart

Koska monissa nykyaikaisissa autoissa tuulilasin liimasauma on kaukana kojelaudan tason alapuolella, leikkuulangan pujottaminen liimasauman läpi voi olla miltei mahdoton tehtävä. Tämä T-kahvalla varustettu leikkuulangan pujotuspuikko helpottaa langan työntämistä liimasauman läpi. Työkalun terä on ruostumatonta terästä ja kahva on ruiskupuristettua muovia, joka on muotoiltu käteen sopivaksi.

TuotenoKpl/pak
E01091 kpl

Equalizer The Assistor

ansiosta voit työntää vetoveistä itsestäsi poispäin tarvitsematta pitää kättä hankalassa asennossa. The Assistor on karkaistusta teräksestä ja siinä on alumiininen kädensija, joka on päällystetty miellyttävällä neopreenilla.
Ajoneuvon maalipinnan suojaamiseksi tämän aputyökalun vetoveitsen puoleinen osa on kumipäällysteinen.

TuotenoKpl/pak
E01131 kpl

Equalizer U-groove cut out knife

Käytettäessä lyhyttä irtileikkausta liimapalko jää koriin kiinni. Kun peitelista poistetaan, sitä ei enää saa painettua takaisin paikalleen. Tällä U-uran leikkaavalla työkalulla saadaan liimapalkoon sopiva ura peitelistaa varten. Tämän jälkeen ura täytetään osittain liimalla ja lista painetaan paikalleen. Liiman kovetuttua lista pysyy lujasti paikallaan. Saatavana on kaksi erilaista teräleveyttä kapeille ja leveille urille.

TuotenoPakkausKpl/pak
E0181Equalizer U-groove cut out knife1 kpl
E0182Large U- groove blade (iso terä)1 kpl/ pak
E0183Small U- groove blade (pieni terä)1 kpl/ pak

Equalizer Wide Pinchweld Scraper

Kaavin, jota käytetään tuulilasin alareunaan. Terä on helppo vaihtaa, eikä sitä tarvitse teroittaa. Toimitus sisältää
suojan, joka pitää terän terävänä ja estää vahingot.

TuotenoPakkausKpl/pak
E0157Equalizer Wide Pinchweld Scraper1 kpl
E0170Varaterät E0157:ään100 kpl/ pak

Equalizer Windshield stick handle

Muotoiltu ja mukava kädensija, joka on suunniteltu käytettäväksi KENTin tuulilasipuikon kanssa (KENT Plastic Windscreen Stick). Puikko sopii kädensijaan ja voidaan lukita paikalleen lukitusruuvilla. Puikko voidaan kääntää, kun toinen pää on kulunut.

TuotenoPakkausKpl/pak
E0112Equalizer Windshield stick handle1 KPL
34515KENT Plastic Windshield stick1 kpl

Equalizer Wire Guide

Wire Guide Langanohjain, jossa on pitkä ja kapea varsi, joka suojaa kojelautaa ja listoja vaurioilta. Lanka kulkee työkalun päässä olevan reiän kautta. Lanka kiertää työkalun ympäri ja langan pää lukitaan kiinni lukitusruuvilla
(katso kuva). Työkalua siirretään auton sisällä muutama senttimetri kerrallaan, ulkopuolella olevan henkilön suorittaessa leikkaustyön. Sileä metallipinta liikkuu listojen alla ja kojelautaa vasten ja estää vauriot. Langanohjainta voidaan käyttää myös ulkopuolella silloin, kun tiivistesauma on syvällä kojelaudan alapuolella, mutta
alareunan yläpuolella. Käytä tätä työkalua vaihtaaksesi langan suunnan ja leikataksesi tällaisen hankalasti tavoitettavan tiivistesauman.

TuotenoKpl/pak
E01721 kpl

Equalizer ZipKnife vetoveitsi

Equalizer ZipKnife opii erinomaisesti tuulilasiliiman leikkaamiseen käsivoimin. ZipKnife on muotoiltu niin, että voiman saa suunnattua leikkaussuuntaan. Työkalun voi kääntää jopa kesken leikkaamisen, irrottamatta terää liimasta.
Käyttää tavanomaisia vetoveitsenteriä.

 

Toimitetaan ilman terää.

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
ZK35-Vetoveitsi (runko)1

Glass Lifter Kit

Kaksi erillistä imukuppia kahvoilla. Nappikäyttöinen vakuumipumppu.
Pehmustetyyny kyynärpäätä varten.

Toimitetaan muovilaatikossa.

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
SHP-150-Glass Lifter Kit, muovilaatikko1

Hartsinasennus suutin pieni 1/16 tuumaa 5 kpl

Hartsinasennus suutin pieni (1/16 tuumaa) 4,7 mm on  tarkoitettu alle 5 mm kiveniskemille. Suutin kiinnitetään korjausjalkaan ja sen kärkeen tulee vaihdettava tiiviste, joka tiivistää lasin ja jalan välisen sauman.  Suutinta voidaan käyttää pystysuorassa ja kaltevissa lasipinnoissa. Tiivisteenä käytetään DR-475

TuotenoKpl/pak
WSR-150-2N1 KPL

Injectorin tiiviste 4,75 ja 9,5mm asennussuuttimeen 5 kpl

Injektorin tiivisteitä käytetään asennussuuttimen ja tuulilasin väliseen tiivistämiseen tuulilasin kiveniskujen korjauksen yhteydessä.

TuotenoPakkausKpl/pak
DR-475Injectorin tiiviste 4,75mm asennussuuttimeen 5 kpl1 pak
DR-950Injectorin tiiviste 9,5 mm asennussuuttimeen 5 kpl1 pak

Injektioruisku

Injektioruisku on tarkoitettu korjaushartsin annosteluun tuulilasin kiveniskemiä korjattaessa.

TuotenoKpl/pak
19421 kpl

Karbidi poranterä, kartio, 0,8mm

Kartionmallinen kestävä karpidiporanterä kiveniskemien esivalmisteluun:

 • Varren halk. 1,6 mm
 • Varren pituus 12 mm
 • Kokonaispituus 19 mm
TuotenoPakkausKpl/pak
KMB-085-1Karbidi poranterä, kartio, 0,8mm1 kpl
KMB-085Karbidi poranterä, kartio, 0,8mm 10 kpl1 pak

Karbidi poranterä, kartio, 1,0mm

Kartionmallinen kestävä karpidiporanterä kiveniskemien esivalmisteluun:

 • Varren halk. 1,6 mm
 • Varren pituus 12 mm
 • Kokonaispituus 19 mm
TuotenoPakkausKpl/pak
KMB-105-1Karbidi poranterä, kartio, 1,0mm1 kpl
KMB-105Karbidi poranterä, kartio, 1,0mm 10 kpl1 pak

Karbidi poranterä, pyöreä, 1,0mm

Pyöreäpäinen, kestävä karpidiporanterä kiveniskemien esivalmisteluun:

 • Varren halk. 1,6 mm
 • Varren pituus 12 mm
 • Kokonaispituus 19 mm
TuotenoPakkausKpl/pak
KMK-110-1Karbidi poranterä, pyöreä, 1,0mm1 kpl
KMK-110Karbidi poranterä, pyöreä, 1,0mm 10 kpl1 pak

Karbidi poranterä, pyöreä, 1,2mm

Pyöreäpäinen, kestävä karpidiporanterä kiveniskemien esivalmisteluun:

 • Varren halk. 1,6 mm
 • Varren pituus 12 mm
 • Kokonaispituus 19 mm
TuotenoPakkausKpl/pak
KMK-120-1Karbidi poranterä, pyöreä, 1,2mm1 kpl
KMK-120Karbidi poranterä, pyöreä, 1,2mm 10 kpl1 pak

Karbiditappi

Karbiditapilla on tarkoitus puhdistaa ja poistaa irtonaiset lasinsirut tuulilasin kiveniskemästä ennen varsinaista korjausta.

TuotenoKpl/pak
CP-50401 kpl

KENT Patruunaleikkuri

KENT Patruunaleikkuri on tarkoitettu liimatuubien sekä niiden suuttimien tarkkaan leikkaamiseen. Kätevä, terävä ”sikarileikkuri” helpottaa patruunan avaamista ja suuttimien leikkaamista juuri oikean kokoiseksi ja malliseksi.

TuotenoKpl/pak
705211 kpl

KENT Plastic Windshield Stick

Muovinen verhoilu- ja tuulilasitikku.

 • Monikäyttöinen muovitikku korjaamokäyttöön
 • 19,5 cm x 1,6 cm
 • Irroittaa verhoilut, listat, muoviosat sisä- ja ulkotiloissa
TuotenoKokoPakkausKpl/pak
34515-KENT Plastic Windshield Stick6 kpl
E0112-Equalizer Windshield Stick Handle1 kpl

KENT Pre-cut nozzle with finger, 12 suutinta

Lasiliiman levitykseen tarkoitettu liimamassasuutin, jossa ”ohjuri”.

TuotenoPakkausKpl/pak
3408012/ pussi1 kpl

KENT Pre-cut nozzle without finger, 12 kpl

Lasiliiman levitykseen tarkoitettu liimamassasuutin.

TuotenoPakkausKpl/pak
3408712/ Pussi1 kpl

KENT Screenprep Wipes, 12 kpl

Screenprep Wipe on kertakäyttöinen pyyhe, joka on tarkoitettu käytettäväksi KENT
tuulilasiliimojen kanssa.

 • Kyllästetty puhdistavalla alkoholilla
 • Yksi annospussi autoa kohti
TuotenoPakkausKpl/pak
3499212 kpl/ pak1 kpl

KENT Special Release Agent

Butyylitiivisteiden ja tiivisteliimojen irrotukseen suunniteltu tehokas liuotinpuhdistusaine. Ei vahingoita maalipintaa tai kumia. Voidaan käyttää myös esim. tuulilasin irrotuksessa leikkuulangan voiteluun.

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
30125400 mlaerosoli12

KENT Suuttimet

Jasper Oy:ltä löytyy laaja valikoima suuttimia mm. KENTin tuotteisiin erilliskappaleina. Olipa sitten kyse 2K-liimasta tai puhdistusgeelistä, valikoimastamme löytyy juuri oikea ratkaisu tuotteidemme pitkäikäisyyden ja käytettävyyden takaamiseksi.

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
84346-Ceramic rasvasuti1
34087-Pre-cut suutin without finger (Screenfix)1
34199-Clear Nozzle (Quickseal, Rotabond)1
86276-Suutin (Proseal)1
34662-Black Nozzle (Quick Seal, Rotabond1
84004-Suutin (2K Epoxy Adhesive 50ml, APR 50ml)6
86392-Suutin (PU Repair 50 ml)6
85045-Sekoitussuutin (Rapid Bond 250 ml)6
86511-Suutin (2K Epoxy Panel Bond)1
86031-Rapid Bond 50 ml sekoitussuutin12
86342-Suutin 5 kpl + korkki (Quickseal pp)5
86476-Suihkusuutin Multi Cleaner Gel1
86477-Suihkusuutin Odour Remover1
85265-Matalasaumasuutin (Rotabond)1
86435-Smart Seem Nozzle (Rotabond)1
34080-Pre-cut suutin with finger (Screenfix)1
85593-Flatstream suutin liimamassoille1

KENT Windcreen Stand

Ammattikäyttöön tarkoitettu tuulilasiteline, joka on tehty 25 mm:n putkesta kestämään vuosikaudet. Putkien ympärillä oleva pehmustemuovi on keskitiheää solumuovia, joka tarraa lasin pintaan ja pitää tuulilasin varmasti paikallaan. Telineen leveys on 70 cm ja sen korkeus voidaan säätää käsiteltävän lasin mukaiseksi. Korkeussäätö tapahtuu kiinnittämällä ketjun päässä oleva koukku alimman säädön mukaiseen kohtaan ja siirtämällä sitten ketjun lenkkejä eteenpäin tuulilasin nostamiseksi ylemmäs. Kootaan ainoastaan 6 pultilla.

TuotenoKpl/pak
E01331 kpl

Kiveniskemän valmistelupuikko

Kiveniskemän valmistelu puikkolla tarkoitus poistaa irtonaiset lasinsirut tuulilasin kiveniskemästä ennen varsinaista korjausta. Puikko eroaa karpiditapista siten, että sillä on tarkoitus kammeta/ vääntää isompia irtonaisia osia irti rikkuneesta kohdasta, jotta hartsi saataisiin imeytymään kohteeseen mahdollisimman hyvin.

TuotenoKpl/pak
CRK-1091 kpl

Kumiset suorakulmaiset välilevyt (100 kpl)

Itseliimautuvia suorakaiteenmuotoisia kumi paloja 30x9x6 mm. Paloja voi leikata haluamaansa pituuteen tai asettaa peräkkäin. Tuulilasia asennettaessa pala on hyödyllinen apuväline esim. lasin oikean paikan määrityksessä. Pala pitää myös lasin paikallaan liiman kuivumisen ajan.

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
AGV-090630X9X6mmKumiset suorakulmaiset välilevyt (100 kpl)1 pak

Kynälamppu LED (sis. Patterit)

Kynälamppu on tarkoitettu kiveniskemien tarkasteluun sekä helpottamaan korjausta.

TuotenoKpl/pak
PF-2161 kpl

Lasinkorjaussarjan akkupora 9,6V

Tuulilasin kiveniskemien korjauksen esivalmisteluun ja viimeistelyyn tarkoitettu akkupora. Sarja sis. akun ja laturin sekä 4 kpl eri käyttöön tarkoitettua työkalua (terä, kiilloituslaikkoja, adapteri sekä laikan runko). Kaikkia pakettiin liittyvä tuotteita saa myös yksittäisinä varaosina.

 • Paino akun kanssa 300g
 • 9,6V Ni Mh patteri
 • Kierrosluku: 8000-20000 rpm
 • Sisältää kaiken tarpeellisen
TuotenoPakkausKpl/pak
AM-360Lasinkorjaussarjan akkupora1 kpl

Lasivaurion suojatarrakalvo

Suojatarrakalvo lasivaurioiden tilapäiseen korjaamiseen kuljetusta tai säilytystä varten.

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
1008060 cm x 100 mRulla1

Liimamassan kaavinlajitelma

Liimamassan kaavin lajitelma on liimamassojen, tiivisteiden ja tuulilasiliimojen poistoon ja
kaavintaan suunniteltu kätevä apuväline. Lajitelma sisältää tukevan käsikahvan sekä 12, 16
sekä 20 mm levyiset erikoisterävät kaavinterät. Lajitelma toimitetaan kätevässä muovisalkussa, jossa
osat säilyvät siisteinä ja aina saatavilla. Jatkossa eri teräkokoja saatavana 10 kpl paketaissa.

 • Lajitelma sisältää
 • 1 pitkä kaavinrunko
 • 10kpl terä 12mm
 • 10kpl terä 16mm
 • 10kpl terä 20mm
 • 1kpl vaahtomuovilla vuorattu salkku (240x215x45mm)
TuotenoKokoPakkausKpl/pak
10123240x215x45mmSalkku1
SC-313Varaterä 12mm-10
SC-316Varaterä 16mm-10
SC-320Varaterä 20mm-10

Liitosputki

Liitosputki liittää alipaine/ painepumpun hartsinasennussuuttimeen. Liitosputki on yhteensopiva muidenkin valmistajien hartsinasennussuuttimiin.

TuotenoKpl/pak
WSR-150-2N1 kpl

Luuppi 15X suurennoksella

Tuulilasin korjauksen yhteydessä käytettävä 15-kertaisesti suurentava luuppi.

TuotenoKpl/pak
SL-0151 kpl

Mini Scraper

Teränvaihto tapahtuu helposti ja turvallisesti. Säilytysasennossa terä on turvallisesti sisäänpäin. Terän voi kääntää
käyttöasentoon, kun lukitussalpa vapautetaan. Toimitukseen kuuluu yksi yksiteräinen terä. Sopiva vaihtoterä on
Equalizer Razor Blade (EO170).

TuotenoKpl/pak
E01235 kpl/ pak
E0170Vaihtoterä E0123:een100 kpl/ pak

Paine/ alipainepumppu

Paine/ alipainepumpulla imetään tai paineistetaan kiveniskemää lasinkorjauksen yhteydessä. Pumppu on yhteensopiva yleisimpien laitevalmistajien suuttimien kanssa.

TuotenoKpl/pak
WSR-150-51 kpl

PG Tuulilasiliiman suutinleikkuri (metallinen)

Korkealaatuinen työkalu V- loven leikkaamiseksi liimamassojen suuttimeen. Leikkurin runko on kromattua metallia ja leuat ovat karkaistua terästä. Jousipalautteiset kahvat on päällystetty luistamattomalla muovilla ja lukitusvipua voi käyttää peukalolla. Leikkaus tehdään katkaisemalla suukappale ensiksi oikeaan mittaan, jonka jälkeen Leikkurin leuka työnnetään niin syvälle suukappaleeseen kuin se menee. Lovi leikataan kahvoja puristamalla.

TuotenoKpl/pak
KSZ-3061 kpl

Pinchweld Scraper Set, 6 osaa

Kuusiosainen liimamassan kaavinlajitelma.

Sisältää :

 • Terä 15 mm
 • Terä 19 mm
 • Terä 25 mm
 • Terä 40 mm
 • Kahva
 • Avaintyökalu
TuotenoKokoPakkausKpl/pak
WK6-SET6-os.Terät (15mm, 19mm, 25mm, 40mm), kahva, avaintyökalu1

ProGlass Korjausjalka imukupilla

Tukeva työjalusta kaikentyyppisten tuulilasien kiveniskemien korjaukseen. Jalusta kiinnitetään imukupilla ja hienosäädetään oikeaan kohtaan kierteiden avulla. Jalustaan kiinnitetään adapteri johon annostellaan korjaushartsi.

TuotenoKpl/pak
WSR-150-1N1 kpl

Proglass lasinkorjaussarja

Erittäin laadukkaat lasinkorjaussarjat tuulilasin korjaukseen. Kaksi eri sarjaa poikkeavat toisistaan siten, että toinen on suunniteltu korjaamolla käytettäväksi ja toinen on ns. keikkamalli. Saatavana myös kaikki varaosat sekä varusteet.

 SARJAT SISÄLTÄVÄT:
WSR-1501NProGlass Korjausjalka imukupilla
WSR-150-2NHartsinasennus suutin pieni 1/16 tuumaa
WSR-150-3Liitosputki
WSR-150-5Paine/ alipainepumppu
MC-500Tarkastuspeili imukupilla
UVA-300UV- Lamppu 8W 12V (Mobiiliversiossa)
UVN-300UV- Lamppu 8W 230V (Korjaamoversiossa)
AM-360Akkukäyttöinen minipora 9,6V
CP-5040Karbiditappi
CRK-109Kiveniskemän valmistelu puikko
PF-216Kynälamppu (sis. Patterit)
ZF-8326Tupakansytyttäjä (lapsiystävällinen)
VR-5151x Tuulilasinkorjaushartsi 15 ml
VR-4151x Tuulilasin reijäntäyttö/ viimeistelyhartsi extra, 15 ml
SP-0251 Lasinkorjaus viimeistelytahna 25 ml
Tarvikelaatikko sis.
19423 injektioruiskua
24963 annosteluneulaa
MR-30020x Viimeistely kalvoa 25x25mm
RK-1010x Viimeistely terä (raaputin)
DR-4755 Injectorin tiiviste 3/6 asennussuuttimeen
KMB-085-11 Karbidi poranterä, kartio, 0,8mm
KMB-105-11 Karbidi poranterä, kartio, 1,0mm
KMK-110-11 Karbidi poranterä, pyöreä, 1,0mm
KMK-120-11 Karbidi poranterä, pyöreä, 1,2mm
KMD-180-11 Timannti poranterä luotimainen
SPS-012Hionta ja vahaussarja (12 osaa)
SSK-790Kumilanka ja kuula harjoittelua varten
SL-015Luuppi 15X suurennoksella
TuotenoPakkausKpl/pak
WSR-150-NProglass lasinkorjaussarja Korjaamoversio1 kpl
WSR- 150-AProglass lasinkorjaussarja keikkamalli1 kpl

Spider 001K lankaleikkurin Upgrade Kit

Täydennyssarja Spider lankaleikkurin ensimmäiseen sukupolveen. Laakeroitu akseli ja uudistunut runko.

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
WSP-002S-UPG-Sisältää kaikki osat, paitsi imukupin1

Spider Pro6 System – Tyyliä ja tahtia tuulilasinvaihtoon!

Tämä Spider Lankaleikkuripaketti sisältää Spiderin huippuluokkaiset tuulilasinirrotustyökalut, sekä uuden tuulilasin kiinnitykseen soveltuvat imukupit telineineen.

Tuulilasinvaihtoa tyylillä – yhdellä käsiparilla!

Sisältää tuotteet:

 • 17” Tool Tote – PRO6-TT
 • Removal Glass Handling Cup – WRD-PRO6-R
 • Anchor Glass Handling Cup – WRD-PRO6-A
 • Base Handling Cup – WRD-PRO6-B
 • Spider Line XN96 (96m) –
 • Spider Line P8 (34m) – WRD-P8-34
 • Dash Protector – WRD-DP
 • Dash Protector XL – WRD-DPXL
 • 90° Angle Driver – WRD-AD
 • Cutting Line Threader – WRD-T
 • Hand Crank 360 – WRD-HC
 • Extended Arm – PRO6-EA
 • Double Hook – PRO6-DH
 • Pick Tool – WRD-MP
 • Bit Holder – WRD-BIT
 • Install Stick – WRD-IS

Katso video

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
WPRO6-3IN1-Spider Pro6 System 3-in-1 Base kit 2751

Spider Tuulilasin lankaleikkuri 003S

Erittäin kestävä kaikille tuulilaiseille sopiva tuulilasinirroitustyökalu, jolla tuulilasin irroitus onnistuu yhden asentajan voimin. Nykyaikainen ja helppo tapa irroittaa ajoneuvojen lasit. Nylon lanka leikkaa liimat tasaisesti, eikä vahingoita muita korin osia. Irroituksessa ei synny haitallisia kaasuja vaikka lasi olisi liimattu isosyanaattia sisältävällä liimalla.

 • Leikkurin uusin versio 003K (laakeroitu rulla, tukevampi ja kompaktimpi runko)
 • Sopii kaikenlaisien tuulilasien irroitukseen, toimii nylonlangalla
 • Turvallisempi auton pinnoille ja asentajalle (vrt. metallilanka)
 • Sama suorituskyky kuin metallilankoja käyttävissä leikkureissa
 • Samaa lankaa voidaan käyttää jopa 4 – 5 kertaa
 • Imukupilla varustettu vetolaite pysyy erittäin hyvin kiinni tuulilasissa.
 • Tuulilasin irroitus onnistuu yhden asentajan voimin
 • Käytetään akkuporakoneella

Toimitus sisältää:

 • Nylon lanka 91 m
 • Pistin
 • Kojelaudan suoja
 • Ohjekirja
 • Nylonlangan asennustyökalu
 • Ankkuri-imukuppi
 • Spider leikkuri-imukuppi

Videolla vanhan tuulilasileikkurin käyttäminen. Käytettävyys ja työvaiheet säilyvät  uusimmissakin malleissa.

Katso video

Tuulilasin lankaleikkurilla lasin irrotus onnistuu helposti ja siististi yhden asentajan voimin.

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
WSP-003K-Salkku1
FBH-190-taipuva Hex jatkovarsi1

Taipuva Hex-jatkovarsi 190 mm

Taipuva jatkovarsin Spider WSP-002K tuulilasinvaihtosarjaan.

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
FBH-190190 mmTaipuva Hex-jatkovarsi1

Tarkastuspeili imukupilla

Tarkastuspeili imukupilla asetetaan korjattavan kohteen takapuolelle tuulilasin kiveniskemiä korjattaessa. Peilin tarkoitus on tarkastella korjauksen etenemistä myö korjauksen takapuolelta.

TuotenoKpl/pak
MC-5001 kpl

Tuulilasinpyyhkijän ulosvetosarja, 6-osainen

Equalizerin Wiper Arm Puller Set on monipuolinen ja kattava työkalusarja tuulilasinpyyhkijöiden irrotukseen useimmista henkilöautoista. Mukana kuusi adapteria, sekä liukuvasara ja ulosvetoruuvi. Toimitetaan muovisalkussa.

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
WAS-7006-osainenWiper Arm Puller Set1

Tuulilasiteline 96×58 cm

Ammattikäyttöön tarkoitettu tuulilasiteline, joka on tehty 20 mm:n putkesta kestämään vuosikaudet. Putkien ympärillä oleva pehmustemuovi on keskitiheää solumuovia, joka tarraa lasin pintaan ja pitää tuulilasin varmasti paikallaan. Telineen leveys on 58 cm ja max korkeus 96 cm.

TuotenoKokoPakkausKpl/pak
EWS-62096x58 cm-1

Täydennyssarja WSR150, 50 korjaukseen

Täydennyssarja, joka on tarkoitettu n. 50 tuulilasin kiveniskemän korjaukseen

Sarja sis:
VR-5152 Tuulilasinkorjaushartsi 15 ml
VR-4151 Tuulilasin reijäntäyttö/ viimeistelyhartsi extra, 15 ml
DR-4752 Injectorin tiiviste 3/6 asennussuuttimeen
RK-1010x Viimeistely terä (raaputin)
MR-30050x Viimeistely kalvoa 25x25mm
19424 injektioruiskua
24962 annosteluneulaa
TuotenoPakkausKpl/pak
RF-050Täydennyssarja WSR150, 50 korjaukseen1 kpl

UV- Lamppu 8W

UV- Lamppua käytetään lasinkorjaushartsien kovettamiseen. Lamppu kiinnitetään tuulilasiin lampun rungossa olevilla PVC imukupeilla. Saatavana 12 ja 230 V versiot.

TuotenoPakkausKpl/pak
UVA-300UV- Lamppu 8W 12V1 kpl
UVN-300UV- Lamppu 8W 230V1 kpl
84716KENT Viewmaster UV-lamppu1 kpl

Viimeistelykalvo 25x25mm

Viimeistelykalvoa käytetään tasaamaan hartsin pintaa. Kalvo asetataan ”märän” hartsin päälle ja otetaan pois hartsin kuivuttua. Tämän jälkeen ylimääräinen kuivunut hartsi raapataan pois pinnalta ja korjattu kohta kiilloitetaan.

TuotenoPakkausKpl/pak
MR-300Viimeistelykalvo 25x25mm, 20 kpl1 pak
84706KENT Viewmaster viimeistelykalvo, 5 kpl1 pak