Avaa valikko Valikko
jasper.fi/rekrytointi

REKRYTOIMME MYYNTIASSISTENTTIA

Oletko sinä uusi Jasperin monet langat käsissä pitävä myyntiassistentti ja ostaja?

Etsimme tiimiimme tehokasta myyntiassistenttia, joka ei pelkää uuden oppimista ja pitää käsissään monet langat yhtä aikaa ilman jännitystä. Työskentelet myyntipäällikön työparina varmistaen, että myyjämme kentällä saavat tarvitsemansa tuen oman työnsä tekemiseksi.

Työpäiväsi ovat vauhdikkaita ja vaihtelevia. Arkesi koostuu tuotteisiin liittyvistä kysymyksistä, myynnin raportoinnista ja asiakkaiden yhteydenottoihin vastaamisesta eri kanavissa. Tulet alusta asti itsenäisesti ostamaan nimettyjen tuoteryhmien tuotteita toisen ostajan ja toimitusjohtajan opastuksella ja pidät tiiviisti yhteyttä tavarantoimittajiimme.

Työt meillä tehdään Ylöjärven toimistolla kahdeksan ja neljän välillä, viikonloput pidetään vapaata. Useampi työntekijöistämme väittää halaavansa itseään aamuisin, koska on Jasperilla töissä. Työntekijämme viihtyvät talossa hyvin, keskimäärin yli 10 vuotta eikä meillä ole koskaan pidetty YT-neuvotteluita. Ymmärrämme, että elämää on työpaikan ulkopuolellakin.

Sinun ei tarvitse olla autokorjaamoiden tarvikeasioihin erikoistunut spesialisti, sillä aiemmalla kokemuksella ei ole merkitystä. Etsimme ensisijaisesti hyvää tyyppiä, joka on innostunut oppimaan uutta ja on kiinnostunut tuotteistamme! Opastamme sinua työssäsi emmekä odota, että osaisit heti kaiken. Hyvälle tekijälle annamme vastuuta, haasteita ja mahdollisuuksia kehittää omaa toimenkuvaa.

Mitä odotamme sinulta?

- Osaat sujuvasti tietokoneen perusohjelmistot (Office, Outlook)
- Kykenet oppimaan nopeasti uudet järjestelmät (toiminnanohjausjärjestelmä, verkkokauppa-alusta ym.)
- Englannin kielen taitoa (puhuttu ja kirjallinen)
- Adoben ohjelmistojen (PhotoShop, InDesign) osaaminen / innostus oppia on eduksi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen hakemukset@jasper.fi 14.8.2022 mennessä. Otsikoi hakemuksesi: MYYNTIASSISTENTTI Etunimesi Sukunimesi.

Työtehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Jussi lomiensa jälkeen 18.7. alkaen numerosta 0400 732 498. Kutsumme hakijoiden joukosta valitsemamme 10 henkilöä haastatteluun elokuun aikana.

Jasper Oy on 35-vuotias, keski-ikää lähestyvä teknisen tukkukaupan yritys. Tuomme maahan autokorjaamoille ja teollisuuden korjaamoille huoltotuotteita, joita myymme oman 23 hengen myyntitiimin kautta suoraan asiakkaillemme ympäri Suomen. Toimitamme noin 4000 yritysasiakkaallemme KENT huoltokemikaaleja, Roberlo automaalaustuotteita, Norton hiomatuotteita, Milwaukee akkutyökaluja sekä monia muita korjaukseen tarkoitettuja merkkituotteita.

TietosuojaselosteBack to top